VOEDING & LIFESTYLE COACHING

Persoonlijke begeleiding en advies op maat

VOEDING & LIFESTYLE

Voeding met aansluitend een gezonde levensstijl is een ingewikkeld onderdeel in ons leven. In de meeste gevallen hebben we onszelf een ritme aangeleerd om de dag ‘goed’ door te komen. Ongeacht we vermoeid wakker worden, overdag een dipje hebben en in de avond al vroeg op de bank belanden wetende dat dit niet de ideale levensstijl is, blijven we toch in hetzelfde ritme hangen. Een goede balans vinden is dan ook voor iedereen anders, het moet daarom persoonlijk aansluiten op de dagelijkse bezigheden. Wij willen graag helpen bij het verbeteren van een passende levensstijl. Met behulp van een personal coach gaan wij aan de slag om samen al jouw doelen te bereiken!

INTAKEGESPREK

Om te beginnen plannen we een intakegesprek in zodat er een kennismakingsgesprek plaatsvindt. Om een persoonlijk programma op te kunnen stellen hebben we een aantal gegevens nodig. Verder besteden wij veel aandacht aan de uitleg van het programma zodat we vanaf dag 1 een goede start kunnen maken.

PLAN EEN INTAKE!

ONZE VISIE

Er zijn anno 2021 behoorlijk wat opties om af te vallen, aan te komen en/of op gewicht te blijven. Wij geloven in ons programma en zien het niet als een dieet maar als een levensstijl. Je leert om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan zodat je dit op lange termijn kunt blijven toepassen. Een nieuwe levensstijl creëren waarin je uiteindelijk zelf weet hoe het lichaam werkt op het gebied van voeding. 

IN COMBINATIE MET PERSONAL TRAINING

3 MAANDEN

€40,- PER MAAND

6 MAANDEN

€35,- PER MAAND

12 MAANDEN

€27,50 PER MAAND

IN COMBINATIE MET SMALL GROUP TRAINING

3 MAANDEN

€45,- PER MAAND

6 MAANDEN

€40,- PER MAAND

12 MAANDEN

€32,50 PER MAAND

VOEDINGSSCHEMA + METING

3 MAANDEN

€75,- PER MAAND

6 MAANDEN

€70,- PER MAAND

12 MAANDEN

€62,50 PER MAAND

BODY SUPPORT

Body Support gaat uit van een optimale stofwisseling. Dit in tegenstelling tot crashdiëten, die gebasseerd zijn op een te lage energieinname. Aan de hand van je lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt jouw energiebehoefte bepaald. Op geleide van de energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die je in de supermarkt kan kopen. Body Support heeft als doel om van een gezonde leefstijl een gewoonte te maken!